Potentiële bewoners brainstormen over hoe wonen, werken en leven gecombineerd kan worden - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Potentiële bewoners brainstormen over hoe wonen, werken en leven gecombineerd kan worden

Zwolle – Donderdag 7 maart vindt het brainstorm-lab van Kattegat wonen plaats bij Brainz aan Lübeckplein 68 te Zwolle. Het wordt georganiseerd door woongemeenschap Kattegat. Deze avonden zijn opgezet om samen met geïnteresseerden de bouwplaats in Hanzeland vorm te geven en er in de toekomst te gaan wonen.

Kan jij je ideale woonplek in Zwolle niet vinden?
Sluit dan aan bij het “Kattegat Wonen” project. Hier krijg jij de kans om je eigen woonplek te ontwikkelen in Zwolle, nabij het centrum. We zijn opzoek naar jou om samen met ons na te denken over de nog te ontwikkelen bouwplannen in Hanzeland.

Aanstaande donderdag 7 maart gaan we brainstormen over het thema: Wonen, werken en leven. Hoe gaan deze vormen samen en wat zou jij fijn vinden? Heb jij hier een mening over en wil jij in de toekomst hier misschien ook wonen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@kattegatwonen.nl, of klik op aanwezig op het event op Facebook!

De avond begint om 19.00 en zet zich voort met de inspirerende spreker Warner Wilts. Hij heeft veel ervaring op het gebied van sociaal ondernemen. Hierop volgt een brainstormsessie toegespitst op het thema van de brainstormsessie.  Aan het eind van de avond komen we gezamenlijk tot een conclusie. Deze uitkomst geven we mee aan de toekomstige architect.

Artikel delen: