Wheels in Miniatuur

Het meest veelzijdige miniatuurspektakel van Nederland was dit weekend in de Zwolse IJsselhallen te zien, tijdens de vijfde editie van ‘Wheels in Miniatuur’

Bij Wheels in Miniatuur was alles op het gebied van auto- landbouw- en treinminiaturen te zien en te koop daarnaast was er ook veel te zien op gebeid van modelbouw en rijdende attracties. Alle miniaturen waren er in diverse schalen te zien, van heel oude exemplaren tot vrij recente modellen. Naast vele bijzondere modellen in allerlei soorten en maten vond het publiek volop stands met lectuur en informatie over autominiaturen, treinminiaturen, landbouwminiaturen, trucks, zwaar transport, bouwpakketten, modelbouw en radio control.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Vandaag even geweest -bezoekersaantal viel behoorlijk tegen. Was erg rustig jammer genoeg
  Ben overigens ook blij dat moeders-de-vrouw geen zin had: voordat je binnen was moest je al EUR 6 dokken voor parkeerkaartje en entree EUR 6 PP. Best duur voor “even een uurtje” kijken.  ⚠️ Meld

 2. Tja ME, dat parkeerbedrag is inderdaad nogal lelijk. Mag toch verwachten dat dat een service voor de bezoeker is? Ik hoor er veel vaker klachten over….


  ⚠️ Meld

 3. Hallen-prijzen
  Mailtje aan De IJsselhallen?
  Waarop zijn in het algemeen de toegangs- en parkeerprijzen gebasseerd? Waarschijnlijk op de markt van vraag en aanbod: ze hebben ook nog wel eens wat aardige dingen in de voormalige veemarkthallen. En volgens mij is er niet zoveel in de buurt. Vanuit Zwolle kun je er natuurlijk ook heel makkelijk met de bus of de fiets komen. Maar ik vind 6 euro parkeren veel en 2×6 entree voor zoiets ook.

  Wanneer gaan ze eigenlijk naar de overkant van de weg?


  ⚠️ Meld

Reageer