Govaert tweede bij cross country wedstrijd

In Honselersdijk werd zondag de tweede nationale cross country wedstrijd verreden. Door hevige regenval was het strijdtoneel veranderd in een modderbad. Een juiste bandenkeuze was deze dag dan ook extra belangrijk.


Elite dame, Franciska de Vries, op weg naar een knappe 6e stek…

Het Zwolse team bikestudio.nl had het materiaal goed voor elkaar en kon mede daardoor een aantal sterke prestaties neerzetten! Tjeerd Govaert reed zich bij de masters 1 (30+) naar een 2e plek, Franciska de Vries rolde na een spannende wedstrijd als 6e over de streep bij de Elite dames. De rest van het team kon ook terugkijken op een prima wedstrijd, waarbij Jos van Rein en René de Jonge bij de Masters 2 (40+) als respectievelijk 11e en 22e eindigden. Victor van Velsen reed zich tussen de masters 1 (30+) naar een 30e plek. Alleen Richard Zeldenthuis had wat materiaal problemen en moest een aantal maal van de fiets. Met zijn 46e stek zat hij ergens middenin het sterke veld.

Meer informatie over dit team en de wedstrijden zijn te volgen op www.bikestudio.nl.

De volgende nationale wedstrijd is op paas maandag in Nieuwkuijk

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Honselerdijk is een parcours tussen de kassen door,de winnaar kreeg er altijd een kist met fruit mee.Niet echt een mooi/moeilijk parcours maar met deze omstandigheden best wel zwaar.
    Goeie prestatie,ook van Jos van Rein.Masters rules 😀


    Maak melding

Reageer