Fietser wil zich niet legitimeren

Een 35-jarige Zwollenaar werd op zondagavond 16 maart aangehouden op het Kamperpad. De man voerde geen fietsverlichting en werd hiervoor staande gehouden.

De man kon zich niet legitimeren weigerde elke vorm van medewerking. Omdat de man tot tweemaal toe weer op zijn fiets stapte, terwijl hem dit nadrukkelijk verboden werd, werd hij aangehouden en ingesloten op het bureau. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Tja… Maar als je zo’n sukkel met je auto omver rijdt is Holland in nood!

  Ook hier vind ik weer gelden: je wordt aangehouden omdat je iets verkeerd doet. Waarom dan toch weer op je fiets stappen. Werk dan gewoon een keer mee! Je bent gepakt….goh dat kan gebeuren!


  ⚠️ Meld

 2. Een man stapt van zijn fiets, hoe vind je zoiets?
  Met beiden eens. Geen letter aan gelogen Plantje maar ik vind het net als Ghehe een beetje behoorlijk non-nieuws.


  ⚠️ Meld

 3. Daar mogen we toch zowiezo vanuit gaan Henk, dat daar op gelet wordt? Ik vind dit geen vermelding waard eerlijk gezegd. Beetje hetzelfde als een bericht over een slager die net een een karbonaadje heeft verkocht 😉


  ⚠️ Meld

 4. Helden!
  Weer een misdrijf opgelost! Die mannen verdienen echt meer dan ze krijgen.

  Als ze dan toch iets aan veiligheid willen doen middels beboetingen, heb ik liever dat ze eens automobilisten gaan bekeuren die geen richting aangeven… Veel gevaarlijker dan een man op een fiets zonder licht.


  ⚠️ Meld

Reageer