Absens Carens opent nieuw onderkomen

Donderdag 20 maart opent Gereformeerde HBO-vereniging Absens Carens de deuren van haar nieuwe onderkomen.  De vereniging participeert in het pand van de algemene studentenvereniging ZHTC.

Na weken van gesprekken tussen de verenigingen is er een fundament gelegd voor een goede samenwerking. Sinds september was ZHTC opzoek naar een betrouwbare partner en die is gevonden in Absens Carens. Voor Absens Carens is het een grote stap die nu werkelijkheid is geworden. Na jaren lang in Studentencafé Het Vliegende Paard te hebben gezeten en daarvoor in café Het Beugeltje, kan de gehele vereniging zich nu verder ontwikkelen in een prachtig nieuw onderkomen. Voor Absens Carens is het belangrijk om een eigen stek te hebben. Het verenigingsleven kan zich nu optimaal ontwikkelen rondom de sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat.

De sociëteit biedt vele voordelen voor de vereniging. Zo kunnen onder andere hier vele activiteiten plaats vinden in het jaar. Te denken aan de introductie, feesten met zusterverenigingen, vergaderingen, borrels maar als belangrijkste de vaste wekelijkse donderdagavond.

Artikel delen:

Reageer