Politieberichten Zwolle

Bij een bedrijf aan de Zwartewaterallee werd in de periode tussen vrijdagmiddag 14 maart en maandagochtend 17 maart ingebroken. Men kwam binnen door een ruit te forceren. De buit bestond uit computerapparatuur.

Ook bij een school aan de Turfmarkt werd in dezelfde periode ingebroken. Ook hier werd een ruitgeforceerd en bestond de buit uit computerapparatuur.

Winkeldief aangehouden
Op de Assendorperstraat werd op maandagmiddag 17 maart een 37-jarige winkeldief uit Zwolle aangehouden. De man had kort ervoor vier flessen wijn weggenomen uit een winkel. Hij werd ingesloten op het bureau. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Hennepkwekerij ontmanteld
In een woning aan de Pieter Steijnstraat werd op maandagmiddag een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In de kwekerij stonden 14 planten. Deze werden samen met de apparatuur in beslag genomen. Vermoedelijk werd de stroom buiten de meter om geleid. Tegen de eigenaar van de kwekerij zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Man onder invloed in winkel
Een 35-jarige Zwollenaar werd op maandagmiddag 17 maart aangehouden in een winkel aan het Bachplein. De man verkeerde onder invloed van alcohol en was languit gegaan in de winkel. Omdat de man amper aanspreekbaar was, werd hij ter ontnuchtering ingesloten op het bureau. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer