Deltion studenten organiseren gratis middagen in Monkey Town

Door Redactie

Zwolle – De studenten van het Deltion College die de opleiding Leisure and Hospitality volgen in Zwolle hebben voor Monkey Town Zwolle evenementen georganiseerd. De studenten werken iedere donderdag, tien weken lang aan verschillende themaweken.

Hierbij zijn er twee grote evenementen in elkaar gezet en zes kleine. Voor de grote evenementen werden onder andere basisscholen uitgenodigd om mee te genieten. Eén van die grote evenementen draaide om de verjaardag van Oehlie de aap. Er waren verschillende dingen die je kon beleven op Oehlie’s verjaardagsfeest. Zo had je de levensechte dieren waaronder chinchilla’s, levensgrote bellen blazen op het terrein van Monkey Town en de grote verrassing voor oehlie. Aan het eind van de dag kreeg Oehlie een ‘levens echt’ cadeau overhandigd. Oehlie voelde zich verrast en ongelooflijk jarig.

Over 3 weken organiseren de studenten het tweede, grote evenement voor Monkey Town. Het evenement is weer gratis en draait helemaal om de opa’s en oma’s van de kinderen. Hier gaan opa’s en oma’s de strijd aan om de titel ‘Mijn opa en/of oma is de beste!’. De gehele dag zal er gratis toegang zijn en de strijd start vanaf half 2 op donderdag 11 April.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)