FC Zwolle talenten vertrekken per direct

Borilli en Leonardo vertrekken per direct bij FC Zwolle. Beide spelers kwamen niet in aanmerking voor een plek in de basis en zullen hun heil elders zoeken.

Juscemar Borilli kwam in de zomer van 2007 naar Zwolle om voor de plaatselijke FC te spelen. Hij kwam in vier duels in actie en maakte bij zijn debuut, in de wedstrijd tegen Haarlem, zijn enige doelpunt. Gedurende het seizoen, werd Borilli veel geplaagd door blessures. In januari dit jaar, werd aanvallende middenvelder Leonardo speelgerechtigd verklaard voor FC Zwolle. Hij kwam éénmaal in actie in de afgelopen maanden.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. En Borilli zou toch wel hét talent moeten zijn… Nouja, blijkbaar is niet alles uit de stal van Van Ginkel topkwaliteit. (Maar goed, dat wisten we al wel natuurlijk)


  ⚠️ Meld

 2. Behalve blessures had borelli het ook prive moeilijk,dat is de reden dat hij vertrekt.

  Dus BLIJKBAAR van Ginkel die hier niks aan kan doen.


  ⚠️ Meld

 3. Rudeboy heeft helemaal gelijk. Borelli is absoluut een talentje, had kreeg mooi de kans om in de luwte zich te ontwikkelen. Had iets een achterstand op de rest, maar had dat goed bijgewerkt. Helaas was er op privégebied wat negatieve dingen, waardoor hij zich niet optimaal kan concentreren op zijn eigen ontwikkeling. Het is jammer voor zo’n jongen…..

  Wens hem veel sterkte.


  ⚠️ Meld

Reageer