Oranjepret in park Eekhout op Koningsdag

Oranjepret in park Eekhout op Koningsdag

Zwolle – Voor het 8e jaar op rij wordt op Koningsdag (zaterdag 27 april a.s.) hét sfeervolle kinder- en familiefeest Oranjepret in park Eekhout georganiseerd. Ook dit jaar heeft Stichting Oranjepret een geweldig, gratis toegankelijk programma weten te organiseren met allerlei activiteiten voor kinderen zoals theater, muziek, dans en nog veel meer. Het officiële programma wordt om 12.00 uur met een wervelend optreden van For Saxes Only, het Zwols saxofoonorkest, geopend.

Activiteiten voor kinderen
Vanaf 11.00 uur kunnen kinderen met hun eigen waar in het park terecht voor de welbekende kleedjesmarkt. Vanaf 12.30 zijn er diverse optredens en workshops in het park en de aangrenzende dierenweide met onder andere de voorstelling ‘Drie kouwelijke mussen’ door Peter van Dijk met versjes en liedjes van Annie M.G. Schmidt, een muzikaal tekenavontuur door Het Kleurfeest, Rhythm on Trash door Cup a Music, circusspelen verzorgd door Grote broer kunsteducatie, dansworkshops door Diff Dance Centre en goochelacts van Magic John. Houd onze website in de gaten voor het complete programma en de tijden: www.parkeekhout.nl/oranjepret.

Oranjepret is voor de hele familie
Oranjepret is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geweldig evenement voor jonge gezinnen in Zwolle en omstreken. Het stadspark is overzichtelijk en ligt net buiten de drukte van de binnenstad. De gemoedelijke sfeer, het gevarieerde activiteitenaanbod, diverse zitplekken om even te relaxen en lekkere hapjes en drankjes maken Oranjepret tot een waar familiefeest.

Stichting Oranjepret
Stichting Oranjepret is opgericht met het doel om op Koningsdag voor kinderen in de leeftijd tot ca. 12 jaar een laagdrempelig evenement te organiseren, boordevol kinderactiviteiten zoals dans, theater, muziek en meer. De stichting draait op basis van vrijwilligers.

Foto's 4
Oranjepret in park Eekhout op Koningsdag
Oranjepret in park Eekhout op Koningsdag
Oranjepret in park Eekhout op Koningsdag
Artikel delen: