SV Zwolle houdt internationaal jeugdtoernooi

SV Zwolle houdt internationaal jeugdtoernooi

Zwolle – Voetbalclub SV Zwolle organiseert op zaterdag 15 juni een internationaal jeugdtoernooi, de SV Zwolle Cup 2019. Naast negen clubs uit Nederland komen er ook acht teams uit het buitenland naar Sportpark Marslanden om te strijden voor de felbegeerde beker.

Het toernooi, speciaal voor F- en E-teams, de jeugd tot en met 11 jaar, wordt voor het eerst gehouden. Met teams uit Zwolle, Dalfsen, Heeten, de Wijk, Deventer, Lelystad, Leiden, Hoofddorp en Bingelrade (Limburg) en de buitenlandse teams uit Hamburg, Goldenstedt, Ganderkesee en de voetbalschool van Liverpool uit Algerije is het toernooi volgens de trotse organisator Peter Rosseau nu al een groot succes. “Door promotieacties op buitenlandse Facebooksites kwamen er zoveel inschrijvingen binnen dat we extra velden moesten creëren. We hebben nu alleen nog plek voor JO9- en JO10-teams.”

De buitenlandse teams worden op vrijdag 14 juni warm onthaald. Op het terrein van sportpark Marslanden zullen vrijwilligers van SV Zwolle ervoor zorgen dat er genoeg tenten staan en dat het de leiders en spelertjes aan niets ontbreekt. Alle spelers krijgen een leuke herinnering aan het toernooi.

SV Zwolle nodigt alle voetballiefhebbers uit om te komen kijken. De eerste wedstrijden starten om 9.00 uur en de laatste zullen eindigen rond 17.00 uur. “Voetbalplezier staat bij onze gezellige familieclub voorop. We hebben leuke activiteiten voor de kinderen en gaan er samen een fantastische dag van maken”, aldus Rosseau.

Voor het toernooi en voor de club worden nog sponsoren gezocht. Geïnteresseerden voor het toernooi kunnen contact opnemen met Peter Rosseau via jeugdtoernooi@svzwolle.nl.

Foto's 2
SV Zwolle houdt internationaal jeugdtoernooi
Artikel delen: