Gewonde bij steekpartij bij Leger des Heils in Zwolle

Zwolle – Woensdagmiddag heeft er bij Domus, de opvanglocatie van het Leger des Heils in Zwolle een steekincident plaatsgevonden. Het steekincident vond plaats rond het middaguur en betrof een ruzie tussen twee deelnemers. Medewerkers hebben direct 112 gebeld. Bij dit incident is één gewonde gevallen. Deze persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft inmiddels een persoon aangehouden voor het incident in de opvanglocatie aan de Burgemeester van Walsumlaan. Wat de aanleiding was voor het steekincident is niet bekend. De politie zoekt nog uit hoe het incident heeft plaats kunnen vinden. Het is ook nog niet duidelijk hoe de gewonde er aan toe is. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ook het team van Domus Zwolle heeft goed en rustig gehandeld. November 2018 was er ook al sprake van een steekincident op dezelfde locatie.

In Domus worden mensen opgevangen met de nodige problemen zoals een drugsverslaving of een psychiatrische aandoening. Zij krijgen 24-uurs begeleiding, een eigen kamer en benodigdheden voor het eerste levensonderhoud.

Kijk voor meer informatie over het werk van Domus op deze website www.legerdesheils.nl/overijssel.

Artikel delen: