De grappigste reisverhalen bij Buitensporig Zwolle

Zwolle – Op 1 april – geen grap – ben je welkom tussen 10.00 en 15.00 uur bij Buitensporig Zwolle om je grappigste reiservaringen met andere reizigers en voorbijgangers te delen. Je kunt gewoon binnenlopen, een half uurtje voordat je trein vertrekt, bijvoorbeeld. Wissel je sterkste en meest grappige reisverhalen uit met anderen en luister naar de verhalen van medereizigers en voorbijgangers. Ook kun je tijdens de miniworkshop van Jan Swagerman leren hoe jij nu het beste je verhaal kunt delen.

Zorg er zeker voor dat je om 13.00 uur even langskomt, want dan geeft Jan Swagerman een miniworkshop verhalen vertellen. Hoe kun je een verhaal nou leuk en smeuïg maken en hoe kun je het beste vertellen? Je leert tijdens deze workshop alle tips en trucs! Jan Swagerman geeft cursussen in de kunst van het verhalen vertellen en schreef daar ook verschillende boeken over. Een aantal jaren terug was hij officieel verhalenjager van Provincie Overijssel.

Wachten op het station? Niks aan! Op station Zwolle is het soms ook onoverkomelijk dat mensen moeten wachten op hun trein. Buitensporig is een nieuwe, tijdelijke plek (oude Bruna-locatie) in de stationshal van Zwolle, waar je aangenaam kunt wachten. Op de volgende trein, op reisgenoten of tot de regen is gestopt.

Om het wachten wat te verzachten, vinden er allerlei verschillende activiteiten en programma’s plaats. Van muziek, workshops, exposities en lezingen tot debatten, misschien wel een puzzelmarathon, een yogasessie of een pop-up kapper. Er kan heel veel, als het maar openbaar toegankelijk én een beetje Buitensporig is… Buitensporig Zwolle bedenkt de programmering bij voorkeur niet zelf, maar vooral met buurtbewoners, passanten, ondernemers, kunstenaars en bedrijven. En misschien wel met jou!

Lees meer over Jan op deze website: http://www.narratievecoaching.nl/publicaties/

Bekijk de website van Buitensporig Zwolle op http://buitensporigzwolle.nl.

Artikel delen: