Politieberichten Zwolle

Op de Hermelenweg werd op woensdagmiddag 19 maart het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit Staphorst ingevorderd. De snelheid van de man werd vastgesteld op 110 km per uur terwijl daar maximaal 60 km per uur is toegestaan.

Het rijbewijs van een 18-jarige automobilist uit Kerkenveld werd eveneens op de Hermelenweg ingevorderd. Zijn snelheid werd vastgesteld op 129 km per uur. Het rijbewijs van een 34-jarige automobilist uit Smilde werd ook op de Hermelenweg ingevorderd. Zijn snelheid werd vastgesteld op 116 km per uur. Een 33-jarige automobilist uit Hoogeveen moest ook zijn rijbewijs inleveren op de Hermelenweg nadat zijn snelheid was vastgesteld op 117 km per uur.Naast de invordering van het rijbewijs, kregen alle bestuurders tevens proces-verbaal opgemaakt.

Een 44-jarige automobilist uit Doornspijk werd op woensdagmiddag 19 maart staande gehouden op de Schuttevaerkade. De auto waarin de man reed bleek onverzekerd te zijn. Daarnaast bleek de APK van de auto verlopen te zijn. Tegen de bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt.

Van het bouwterrein aan de Havezathenalle zijn in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 maart diverse goederen weggenomen. De buit bestond uit gereedschap, bouwmaterialen en lood.

In de parkeergarage aan de Van Wevelinkhovenstraat werden op woensdagochtend 19 maart twee Zwollenaren (34 en 39 jaar) en een 39-jarige inwoner van Raalte aangehouden. De man hadden harddrugs bij zich. Deze werden in beslag genomen. De mannen werden ingesloten op het bureau. Tegen hen werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Tja, mensen die het verschil tussen 60 en 110 niet begrijpen…. mensen die zo scheel zijn dat ze menen op de A28 rijden terwijl ze werkelijk op een smalle weg rijden…. die horen geen roze papiertje te hebben volgens mij.


    ⚠️ Meld

Reageer