Wijkplatform Wipstrik

Wijkwethouder Janco Cnossen nodigt bewoners uit de wijk Wipstrik uit voor het wijkplatform Wipstrik. De bijeenkomst vindt op woensdag 26 maart aanstaande plaats vanaf 20.00 uur bij wijkcentrum Bestevaer, aan de Trompstraat 10b. Het wijkplatform Wipstrik heeft een nieuwe opzet gekregen. Er wordt een spreekuur gehouden voor wijkbewoners die vragen of opmerkingen hebben aan de wijkwethouder en wijkmanager. Het kan gaan over burenoverlast of achterstallig onderhoud in de wijk of over zaken die niet voor de hele wijk van toepassing zijn. Het spreekuur wordt gehouden voorafgaand aan het wijkplatform vanaf 19.30 uur.

Ook nieuw is de voorzitter; op de vorige wijkplatforms was wijkwethouder Janco Cnossen voorzitter. De rol van voorzitter wordt voortaan vervuld door de heer Jan ter Schegget die ook de voorzitter is van wijk- en speeltuinvereniging Wipstrik. Hierdoor krijgen bewoners uit de wijk voldoende mogelijkheden agendapunten in te brengen.

De belangrijkste agenda van deze avond is als volgt:

–          Herinrichting Ceintuurbaan: presentatie over de herinrichting van de kruising Dr. van Heesweg / Tesselschadestraat.

–          Wijkschouw.

–          75-jarig bestaan wijk- en speeltuinvereniging Wipstrikkwartier.

–          Fietsenbergingen in de PC Hooftstraat en boomhut: presentatie door de heer A.H.M. Geerdink van het Oversticht.

–          Verbinding Park de Weezenlanden

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle op het telefoonnummer (038) 498 33 00. De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden op www.zwolle.nl op de pagina wijkinformatie.

Artikel delen:

Reageer