De Fontein Zwolle organiseert Passion Stadshagen

Zwolle – Op donderdag 18 april organiseren leden van De Fontein, een vrijgemaakt-gereformeerde kerk in Zwolle-Stadshagen, een Passion-avond. Op deze avond worden bezoekers door middel van een verteller en hedendaagse muziek meegenomen in het verhaal van Goede Vrijdag, de dag waarop de kruisiging van Jezus Christus herdacht wordt. Een nieuwe belevenis in Stadshagen, die voor alle belangstellenden georganiseerd wordt. Door de kerkzaal klinken de tonen van hits van Phil Collins, Sting en Marco Borsato.

De bandleden van De Fontein zijn nummers aan het repeteren die ze normaal niet samen oefenen. Een groot deel van deze popnummers zijn niet geschreven om te gebruiken in kerkdiensten, maar passen wel bij het verhaal dat op de avond voor Goede Vrijdag verteld gaat worden. Geïnspireerd door het tv-succes van The Passion, het jaarlijkse paasevenement dat sinds 2011 door de EO wordt uitgezonden, organiseren ze nu een plaatselijke variant. Niet met een tocht door de wijk waarbij een groot kruis wordt gedragen, maar in de grote zaal van hun kerk.

Naast muziek en een verteller zal het verhaal van Goede Vrijdag nog op andere manieren dichtbij gebracht worden. Op welke wijze? Dat is nog een verrassing. Wil je meer weten? Dan ben je welkom op donderdag 18 april in De Fontein (Sterrenkroos 56, Zwolle). De deuren gaan om 19:30 uur open en om 19:45 uur start de eerste Passion Stadshagen. Iedereen, of je nu lid van een kerk bent of niet, is van harte welkom op deze gratis avond.

Artikel delen: