Verkeershinder door werkzaamheden aan de weg

Verkeershinder door werkzaamheden aan de weg

Zwolle – In de avond en nacht van 10 op 11 april en van 11 op 12 april  vinden er in Zwolle op verschillende plaatsen asfalteringswerkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden zijn van korte duur maar kunnen op het moment zelf hinder veroorzaken voor het verkeer.

Van 10 tot en met 11 april
Vanaf woensdag 10 april ’s middags tot en met 11 april vinden er op diverse plekken freeswerkzaamheden en asfalteringswerkzaamheden plaats. Gestart wordt op woensdag 10 april aan de Bentheimstraat (Hessenpoort). Vervolgens gaat de freesmachine door naar de Hortensiastraat, de Oosterlaan en de Van Karnebeektunnel (het deel van de tunnel voor het gemotoriseerde verkeer) en de Thomas à Kempisstraat (tussen de kruising Vechtstraat en Molenkampsweg / Madurastraat). Aansluitend op de freeswerkzaamheden worden de asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Ter plaatse zijn verkeerregelaars aanwezig. Verkeer moet tijdens de werkzaamheden rekening houden met circa tien minuten wachttijd.

Tijdens de werkzaamheden in de de Van Karnebeektunnel rijden er vanaf circa 23.00 uur rijden geen bussen of ander gemotoriseerd verkeer door de tunnel. Vanaf 6.00 uur op 11 april, is de tunnel weer toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer.

In de nacht van 11 op 12 april
In de nacht van 11 op 12 april vinden er op diverse fietsoversteken freeswerkzaamheden en asfalteringswerkzaamheden plaats. Het gaat om de volgende locaties:

  • Meanderpad ter hoogte van de Zwartewaterallee,
  • Blaloweg ter hoogte van de fietsoversteek Buitengasthuisstraat,
  • Luttenbergstraat ter hoogte van de fietsoversteek met de wethouder Alferinkweg
  • Brederostraat bij de fietsoversteek met de Wipstrikkerallee.

Ook hier zijn tijdens de werkzaamheden verkeersregelaars aanwezig. Verkeer moet tijdens de werkzaamheden rekening houden met circa 10 minuten wachttijd.

Artikel delen: