Unieke locatie toegevoegd aan de 3e editie van de KLM Urban Trail Zwolle

Unieke locatie toegevoegd aan de 3e editie van de KLM Urban Trail Zwolle

Zwolle – Op zondagochtend 19 mei keert het populaire evenement, KLM Urban Trail Series, terug naar Zwolle met een vernieuwd parcours. De eerste spraakmakende locaties zijn al bekend gemaakt via de website en social media kanalen. Nieuw aan het parcours toegevoegd is het Huis Assendorp, onder Zwollenaren voorheen bekend als De Molenhof.

Opnieuw weet de KLM Urban Trail Zwolle veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 5 of 10 km door de binnenstad van Zwolle. Ook de deelnemende locaties, waar deelnemers hardlopend doorheen gaan openen graag hun deuren voor de derde editie. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving kiezen voor hardlopen of wandelen.

Net zoals voorgaande jaren worden de locaties en daarmee ook het parcours stap voor stap onthuld. Inmiddels zijn er 7 locaties bekend gemaakt. Zo wordt er door de Grote Kerk, evenementenschip de Ooster-Schelde, The Great Escape, Parkpaviljoen de Wezenlanden, Poppodium Hedon, de Stadkamer en Pathé Zwolle gelopen. Nieuw dit jaar is de locatie het Huis Assendorp, onder Zwollenaren voorheen bekend als De Molenhof.

Deze locatie diende voorheen als verzorgingstehuis, maar na de recente renovatie wonen mensen hier zelfstandig en wordt de nadruk gelegd op samenredzaamheid. Een concept waarbij de ouderen onder ons langer zelfstandig kunnen wonen door elkaar te helpen. Uniek is dat in en om het gebouw momenteel een “trail” wordt aangelegd, passend bij de doelgroep. Deze trail moet er voor zorgen om de ouderen in beweging te brengen en te houden. Iets wat natuurlijk enorm goed aansluit bij de KLM Urban Trail die dwars door deze locatie heen zal gaan.

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Zwolle op een andere manier wil leren kennen, is de KLM Urban Trail Zwolle op zondag 19 mei een absolute must. Inschrijven voor dit populaire sportevenement kan via www.klmurbantrailzwolle.nl. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet lang te wachten met inschrijven.
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.

Artikel delen: