Muzerie Zwolle gaat door met ‘Muziek op schoot’

Bij De Muzerie start vanaf april in Stadshagen, Zwolle-zuid en in de Zwolse binnenstad ‘Muziek op schoot’ voor baby’s vanaf 4 maand t/m peuters van 4 jaar weer.

Muziek maken en samen zingen en bewegen op muziek, heeft een grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Het geeft het kind een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Bovendien worden de motoriek, creativiteit en het zelfvertrouwen erdoor ontwikkeld. “Tijdens de cursus van 10 lessen zingen we o.a. liedjes voor op schoot, maar ook voor bij de dagelijkse handelingen zoals de bad-, bed- en aankleedrituelen. We spelen dans- en bewegingsspelletjes en maken gebruik van speelgoed en muziekinstrumenten waarmee experimenteren en naar luisteren.” Het is niet belangrijk dat je een instrument kunt bespelen, samen plezier maken op muziek staat voorop!

De kinderen worden op basis van leeftijd ingedeeld in de babygroep (4 -12 maand), de dreumesgroep (1-2 jaar) of de peutergroep (2-4 jaar). De cursus start dinsdagmorgen 8 april in de Zwolse binnenstad, start woensdag 16 april in Stadshagen en start op donderdag 17 april in Zwolle-zuid. Vraag de uitgebreide folder aan of kijk voor meer informatie op www.muzerie.nl.

Artikel delen:

Reageer