Politieberichten Zwolle

Op donderdag 20 maart rond 15.09 uur werd bij een 47 jarige automobilist uit Zwolle het rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto over de Hermelenweg met een snelheid van 114 km p/u. De maximum toegestane snelheid is 60 km p/u. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Op woensdag 19 maart 2008 is een 16 jarige bromfietsbestuurder uit Heino bekeurd. Bij controle van de bromfiets op de rollenbank bleek dat het vermogen zodanig was opgevoerd, dat een snelheid van 99 km p/u werd gemeten. Hiervoor kreeg hij een proces-verbaal.

Bij een winkelbedrijf aan de Rieteweg is op donderdag 20 maart 2008 rond 20.30 uur een 72 jarige inwoner uit Nieuwleusen aangehouden. De man had  een rol verpakte coaxkabel, een verdeelstekker en een tweetal coax contra stekkers weggenomen zonder deze af te rekenen aan de kassa. Hiervoor krijgt hij een proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Ik heb die rollerbank gezien. Stond voor het openluchtbad. Heerlijk om te zien. De volgende dag die jochies gehoord: ben jij ook zo genaaid?

  Technisch gezien is het mastrubatie jongeman, je hebt zelf je brommert opgevoerd.


  ⚠️ Meld

 2. waarom is t nou zo erg om je brommer op te voeren?
  motor’s en auto’s kunnen ook harder dan dat ze eigelijk mogen.
  dus zolang jij je met je opgevoerde brommertje gewoon aan de snelheid houd is er eigelijk tog nix aan de hand?


  ⚠️ Meld

 3. @coffee:
  Hoe logisch vind jij je eigen opmerking?
  Die gasten voeren die dingen echt niet op om zich vervolgens netjes aan de snelheid te houden. Zelfs met ‘fabrieksstandaard’ brommers rijden ze al veel te hard. Ooit een brommer 30 km/h zien rijden binnen de bebouwde kom afgelopen jaren? (sinds kort mogen ze geloof ik 45 op de rijbaan maar nog steeds 30 op het bromfietspad). En die snorfietsen. Die dingen mogen max 25 km/h. Ik fiets beduidend harder dan dat maar zelden kan ik er 1 inhalen; die dingen halen mij in.

  ‘Zolang jij je met je opgevoerde brommertje aan de snelheid houdt……’

  Helemaal gelijk als dat het geval was. Maar niets is minder waar.


  ⚠️ Meld

 4. Net zo vervelend vind ik die tenenkromemnde herrie van sommige scooters. Ik kan echt veel kabaal hebben, muziek, schreeuwende mensen, treinkabaal….maak het allemaal mee en heb nergens last van….totdat ik op een terrasje zo’n scooter langs hoor komen. Man, wat een onaangenaam geluid komt daar vanaf zeg. Begin er altijd spontaan van te schelden, terwijl ik hier normaliter niet achter zou staan. Vind ik overigens ook van sommige motoren. 😉


  ⚠️ Meld

Reageer