Koninklijke openingsdag Openluchtbad

Koninklijke openingsdag Openluchtbad

Zwolle – Op zaterdag 27 april om 11 uur gaat het Openluchtbad weer open. Mensen kunnen van 1 april t/m 26 april in de voorverkoop voor een voordelig tarief hun abonnement kopen of verlengen. Kinderen tot 1 jaar zijn gratis (peildatum 1 mei). De openingsdag heeft een oranje tintje; er is een kleedjesmarkt voor kinderen, de boomkunstenaar Sander Boom gaat aan de slag met de gevelde suikeres en maakt hier onder meer een mooie zitbank van. Er is een springkussen en een van onze sponsoren, hotel Lumen gaat rond met lekkere hapjes.

Vereniging
Het Openluchtbad is een rijksmonument uit 1933 dat wordt geëxploiteerd door de Vereniging Openluchtbad Zwolle. Iedereen kan lid worden van deze vereniging. Als lid doe je 6 uur vrijwilligerswerk per seizoen. Zo onderhouden we het bad met elkaar, al 27 jaar lang.

Toegangsbeleid
Leden kunnen 10x een introducé meenemen. De proef die vorig jaar is gedaan om nieuwe en niet-Zwollenaren eenmalig kennis te laten maken met het bad tegen de introducé prijs, wordt niet voortgezet. Daar werd te veel misbruik van gemaakt. Toeristen die in Hotel Lumen of een van de campings verblijven kunnen via een speciale pas naar binnen. De Vroege Vogels blijven: als niet-lid kun je voor 5 euro per keer op maandag, woensdag en vrijdag van 7 tot 9 uur ’s ochtends zwemmen.

Men kan zich online aanmelden via www.openluchtbadzwolle.nl/abonnementen

Voor mensen die het lastig vinden om het online te doen, organiseren we 1 dag waarop men terecht kan voor de fysieke voorverkoop. 
Dat is op donderdag 18 april van 15 tot 20 uur in het OLB.
Er zijn twee ophaaldata voor nieuwe pasjes in de voorverkoop: dinsdag 23 april van 15:00 tot 17:00 en donderdag 25 april van 19:00 tot 21:00 uur. Mensen die al lid zijn, houden hun pas van vorig jaar en hoeven dus niets te halen. Die hebben sinds vorig jaar een QR code zodat we vanaf dit seizoen alle passen kunnen scannen. Beter voor het milieu!

Artikel delen: