“Nothing’s impossible for an impossible girl”

Aldus Ellen ten Damme. Haar clubtour was eigenlijk al afgelopen, maar is wegens enorm succes verlengd. Vrijdagavond stond 41 jarige Drentse singer/songwriter, muzikante, actrice en performer  in uitverkocht poppodium Hedon voor een daverende show.  

Haar 3e solo album: ‘Impossible girl’ kwam vorig jaar uit en is geproduceerd door gitarist Robin Berlijn en Ellen zelf. Ellen speelt hierop piano en viool, Robin gitaar en bas. De plaat wordt beïnvloed door sixties- en ‘classic rock’ en is geïnspireerd door Fleetwood Mac, Pretenders, Beatles, The Stones en The Doors. Het album is sfeervol en warm, maar door de gloedvolle gitaarsolo’s toch rockend. Dat Ellen veel in haar mars heeft blijkt maar weer toen ze tijdens het tienjarige jubileum van ‘De Vrienden van Amstel’ op het podium sprankelde en de openingsact, aankondiging en afsluiting deed. Ook tijdens de tweede editie van De Vrienden Van Amstel nam ze de presentatie in handen in een uitverkochte Ahoy. Als actrice schitterde ze ondermeer in de kaskrakers ‘Costa!’ en ‘Volle Maan’. Volgens ons komen de kwaliteiten van Ellen echter het best tot zijn recht als ze op het podium voor het publiek staat. Rockend en wel, want dat kan ze!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Nou geweldig idd!!! ‘T is dat ik zelfs mijn directrice niet mee kon krijgen en niet alleen wilde. Had haar ook wel eens live willen zien.


    Maak melding

Reageer