De IJsselhof in teken van Nationale Sportweek

In de week van 29 maart tot en met 4 april 2008 staat OBS de IJsselhof in Zwolle in het teken van de Nationale Sportweek. Verschillende activiteiten worden aangeboden, dit betreft voornamelijk binnenschoolse activiteiten. De groepsleerkrachten, ouders, Calo studenten en stagiaires. Je kunt het zo gek niet bedenken, iedereen is aanwezig in deze Nationale Sportweek.

Zoals gezegd worden er heel veel (binnenschoolse) activiteiten georganiseerd. De verlengde pauze zal aan bod komen, maar ook een balspeltoernooi, een spelmiddag, de beroemde shuttle run test en het onderdeel rij-spelen. Tenslotte vindt op donderdag 3 april vanaf 11.30 uur het 30 minuten record plaats. Heel veel kinderen gaan in dit half uurtje proberen een mooi record neer te zetten en bovenal wil de OBS de IJsselhof bekend staan als een sportieve Brede School.

Ook is het Beweegteam Zwolle Zuid weer van de partij. Dit zijn studenten van het HBO-Windesheim, opleiding Calo te Zwolle die ook een behoorlijk deel hebben in het activiteitenaanbod in deze sportieve week. Beweegteam Zwolle Zuid organiseert de sportochtend op 31 maart voor groep 6/7 evenals de sportochtend van 2 april voor groep 4A/4B van de IJsselhof.

Artikel delen:

Reageer