Informatiemarkt MBO Menso Altink

Zwolle –  Wie overweegt een mbo-opleiding te volgen is van harte welkom op de Informatiemarkt op 18 april 2019 van 18:00-20:00 uur bij mbo Menso Alting. Mbo Menso Alting Zwolle is een kleinschalige christelijke school met circa negenhonderd studenten. Docenten en studenten staan klaar op de Fuchsiastraat 1 te Zwolle voor geïnteresseerden in de opleidingen die aangeboden worden bij: Zorg & Welzijn, Dienstverlening, Onderwijs & Opvoeding, Handel & Commercie en Office & Management.

Ambitieus, Betrokken en Confronterend
Persoonlijk contact staat centraal: docenten kennen hun studenten en zijn betrokken. Vanuit een christelijke levensvisie worden studenten gestimuleerd om te ontdekken wie ze zijn en op welke manier ze van betekenis kunnen zijn voor de maatschappij. Kernwoorden hierbij zijn: Ambitieus, Betrokken en Confronterend.

Opleidingen
Menso Alting biedt opleidingen aan binnen de sectoren Zorg & Welzijn, Dienstverlening, Onderwijs & Opvoeding, Handel & Commercie en Office & Management. De meeste opleidingen worden gevolgd via de beroep opleidende leerweg (BOL). De student gaat dan dagelijks naar school en doet praktijkervaring op tijdens stages. Nieuw is de combinatie bij Gezondheidszorg om 2 diploma’s in 3 jaar te halen.

Meer informatie
Wie het Open Huis wil bezoeken mag zich aanmelden via mensoaltingzwolle.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de school, de verschillende opleidingen en meeloopdagen. Studenten kunnen een dagdeel meelopen met de opleiding van hun keuze om zich te oriënteren op de opleiding van zijn of haar keus. 

Artikel delen: