Kom naar de officiële opening Huis Assendorp

Zwolle – Op vrijdag 12 april is de officiële opening van Huis Assendorp waar jong en oud, 3 generaties, onder een dak wonen. Met deze opening markeren we tevens de start van de Vereniging Huis Assendorp en het heuglijke feit dat ons prachtige gebouw nu helemaal af is.  

Het programma begint om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Daartussenin is er een ontvangst met koffie, thee en gebak en geven Coleta en Dick Hogenkamp een voorstelling over Assendorp toen en nu. Om 17.30 uur is er de officiële openingshandeling door onder andere de voorzitters van de kersverse Vereniging Huis Assendorp, wijkwethouder en loco-burgemeester René de Heer en directeur Habion Peter Boerenfijn. Vanaf 18.30 uur is er een optreden van Lizette (ook bekend van kapsalon Kamphorst) met zang, meezingers en een liedjesquiz.

Tot 20.00 uur zijn er hapjes, drankjes, worden er poffertjes, gebakken, staat de snert klaar en kunnen broodjes gehaktbal worden genuttigd . Er is kinderopvang en er zijn spelletjes te doen, praatjes te maken bij de kraampjes en in de ruimtes van onze inpandige ondernemers. Natuurlijk zijn er ook kunstwerken van bewoners en appartementen zijn te bezichtigen.

Foto 1
Kom naar de officiële opening Huis Assendorp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)