Mee varen met Historisch Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ in Zwolle

Mee varen met Historisch Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ in Zwolle

Zwolle – Op donderdag 27 juni 2019 komt het Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ aan in Zwolle. Op deze dag is het mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen tijdens een rondvaart op de IJssel.

Individueel meevaren aan boord van de Piet Hein is mogelijk op de daarvoor geplande vaartocht op donderdag 27 juni om 14.00 uur. Prijs € 17,50 per persoon. Kaarverkoop via de TIP Zwolle, Grote Kerkplein 13, Zwolle. Per vaartocht kunnen 30 personen mee. Bij grote belangstelling kan het zijn dat er nog een extra vaartocht in de avond gepland wordt. Aanmelding geldt op volgorde van binnenkomst.

Het Prinsenjacht Piet Hein is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht. Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige IJssellandschap!
Voor meer informatie neem contact op met: TIP Zwolle, Grote Kerkplein 13, Zwolle. T. 038 421 8815

Artikel delen: