4 jaar de Gift City – Open Huis met rondleidingen

Door Redactie

Zwolle – Op 01 mei 2019 houdt de Gift City van 10.00 tot 17.00 uur een Open Huis aan de Rieteweg 12, ter gelegenheid van haar 4-jarig bestaan. Er zullen die dag verschillende rondleidingen worden gegeven en leuke acties in de horeca zijn.

Ook zal er een springkussen, de mogelijkheid tot schminken en een presentje aanwezig zijn voor de kinderen. Inmiddels is de Gift City uitgegroeid tot een bekend begrip binnen de Zwolse samenleving. Ook zijn er vanuit de Gift City al meer dan 100 vrijwilligers doorgestroomd naar een duurzame betaalde baan. Het bijzondere van de Gift City is dat deze Stichting wordt gevormd door mensen uit alle lagen van de bevolking. Zo kunnen mensen, of ze nu sterk, zwak, rijk of arm zijn, samen de Gift City tot een plek maken waar je mag zijn zoals je bent. Elke vrijwilliger is uniek en kan binnen de Gift City zijn eigen talenten en kwaliteiten (her)vinden en inzetten. Het concept van de Gift City is dat mensen de brug mogen vinden om weer mee te draaien in de maatschappij en nieuwe sociale contacten kunnen opdoen. Ze mogen bij de Gift City in hun eigen tempo zoeken naar hun grenzen en hun kracht.

De Gift City heeft een uniek Twinkelsysteem waar vrijwilligers voor in aanmerking (kunnen) komen als vergoeding voor zijn/haar vrijwilligerswerk. De Twinkels die zij hiermee ontvangen zijn te verzilveren in de Twinkelwinkel of in het City Café en vertegenwoordigen een waarde.
‘Of je nu al vrijwilliger binnen de Gift City aan het werk bent, als klant langskomt in de Twinkelwinkel waar nieuwe artikelen verkocht worden, of voor een betaalbare prijs wilt komen lunchen en/of genieten van een drie-gangen diner’, iedereen is welkom bij de Gift City, aldus Harry Wilbrink, oprichter van de Gift City. De contactgegevens en actuele openingstijden van de Gift City zijn te vinden op www.degiftcity.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)