Openingsfestival: Beleef en doe mee in Gerrits Tuin

Zwolle – Op vrijdagmiddag 19 april is het openingsfestival van Gerrits Tuin, de tijdelijke invulling achter het VanWonen-kantoor aan Willemsvaart 21. Het vervolg op het ‘cadeau aan de stad’ dat VanWonen een jaar geleden ter ere van haar 1-jarig bestaan gaf. Iedereen is vrijdag van harte welkom!

Afgelopen jaar zijn er veel partijen aangehaakt bij het ‘cadeau aan de stad’ en is Gerrits Tuin ontstaan. De naam is een knipoog naar het verleden, omdat het gebied in de achtertuin ligt van het enige kantoor dat Gerrit Rietveld ooit ontworpen heeft.

Gerrits Tuin
Gerrits Tuin is het podium voor creatief Zwols talent. De broeikas voor innovatievelingen. De kweekvijver voor circulaire ontdekkers. De plek voor levensgenieters die graag de bloemetjes buitenzetten óf plukken. En voor alle anderen die er geen gras over willen laten groeien. Hier komen ideeën tot bloei en doe je nieuwe energie op. Voor en door Zwollenaren. Beleef het én doe mee in Gerrits Tuin. De voedingsbodem voor de toekomst.

Openingsfestival
Op vrijdagmiddag 19 april worden de deuren van Gerrits Tuin officieel geopend. Van 15.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom! Er is een preview van wat er bijvoorbeeld allemaal kan in Gerrits Tuin. Een tipje van de sluier: in het amfitheater zijn er optredens van de jonge talenten van Hedon, de leerlingen van Zone.college gaan samen met bezoekers aan de slag met het planten van bollen in de nieuwe stadspluktuin van Zwolle en de jonge kunstenaars van ZwolLAB organiseren hun eerste expositie. Ook zijn er spectaculaire demo’s door bmx’ers op de crossbaan. Voor de jonge ontdekkers is er nog meer te doen, zoals de sprong wagen op de bungee trampoline of juist een dansje in de silent disco. En uiteraard ontbreken de foodtrucks niet op het eerste festival in Gerrits Tuin. En dat is lang niet alles. Kom je ook naar het openingsfestival aan Willemsvaart 21? Beleef en doe mee in Gerrits Tuin!

VanWonen
 VanWonen is dé ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Bij VanWonen staan klanten en de reis die zij afleggen bij het ontwikkelen, kopen, bouwen en huren van een woning centraal. Hun aanpak is gebouwd op aandacht. VanWonen is een onderscheidende speler op de markt. Zij willen woningen en leefomgevingen creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

Artikel delen: