Groen licht voor doorstart Regiolokaal en Bijzonder Zwolle

Groen licht voor doorstart Regiolokaal en Bijzonder Zwolle

Zwolle – Drie ex-werknemers van Regiolokaal bv is het gelukt om een doorstart te gaan maken met de netwerkclub Regiolokaal en met de veel gelezen magazines Regiolokaal, Bijzonder Zwolle en Bijzonder Kampen. Vandaag ontvingen zij groen licht van de curator en de rechter-commissaris.

Het waren spannende weken voor de drie ex-werknemers, die hun plannen na het faillissement van Regiolokaal bv al snel bij de curator neerlegden. Zij gaan door zonder hun ex-werkgever en maken van de netwerkclub met vierhonderd members en de daaraan ondersteunende magazines hun corebusiness. Kimberly Drost, initiatiefnemer van de drie en woordvoerder: ‘De vlag gaat uit bij ons. Wij kunnen blijven doen wat we altijd deden en waar we goed in zijn. We denken nog na over een nieuwe naam als overkoepelende naam voor de netwerkclub en de magazines. Dat komt wel goed. Belangrijk is dat vertrouwde en graag geziene magazines als Regiolokaal, Bijzonder Zwolle en Bijzonder Kampen blijven verschijnen. De regio heeft immers zoveel om trots op te zijn, dat willen de ondernemers en bedrijven graag uitdragen. Het netwerk en de magazines bieden daarvoor een uiterst geschikt podium.

Uit de kring van aangesloten members van Regiolokaal kregen Kimberley en haar collega’s erg veel steunbetuigingen. Kimberley: ‘Dit was een enorme steun in de rug. Het geeft ons veel vertrouwen in de toekomst. Zo’n faillissement hakt er wel in, zeker bij ons als medewerkers. We hebben voor de doorstart keuzes moeten maken en leggen onze focus op het netwerk en genoemde magazines. Vanaf vandaag zijn we weer volop in de running en gaan we members, adverteerders en relaties persoonlijk benaderen.’

Artikel delen: