Reizend festival Popronde trekt op 1 november naar Zwolle

Door Redactie

|   Laatste wijziging

Zwolle – De Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, maakte vandaag de data voor de editie van 2019 bekend. Van 12 september tot en met 30 november tourt de karavaan met talentvolle artiesten door het hele land. Op 1 november zal het festival de cafés, podia, galeries en kerken in Zwolle weer overnemen, en omtoveren tot festivalterrein.

De Popronde presenteert jaarlijks circa 140 Nederlandse acts en artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Kensington, Racoon, Rondé, HAEVN, Jeangu Macrooy, EUT en Chef’Special reisden voor ze doorbraken mee met de Popronde, en speelden in je favoriete kroeg in jouw eigen stad. De Popronde is een vaste prik op de agenda van Zwolle. Elk jaar spelen talentvolle acts in verschillende horeca in Zwolle. Geen enkel genre wordt buiten beschouwing gelaten en de avond wordt afgesloten met een afterparty. Op welke mooie plekken alle bands in Zwolle gaan spelen houden is nog even geheim.

De selectie voor Popronde 2019 wordt op dinsdag 30 april bekendgemaakt, in een drie uur durende uitzending van 3voor12 radio op 3FM. Deze uitzending zal volledig in het teken van Popronde staan, met acts die live in de studio spelen en enkel muziek van (oud-) Popronde deelnemers in de ether, tussen 21.00u en 00.00u.
Meer informatie over het festival, de data en de steden op www.popronde.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)