Zaterdagnachtkoorts: geen griepje maar meer!

Zaterdag 5 april wordt het weer dringen rondom de verlichte dansvloer van Hedon tijdens Zaterdagnachtkoorts met dé dj van Zwolle: Hans Stroeve.  

Echt ziek zijn we er niet van geweest. Pijnlijke voeten hadden we wel, en vooruit een ietwat wazig gevoel in het hoofd. Kwam het van de verlichte dansvloer? Of van de naadloos aan elkaar gedraaide dansvloervullers van Hans Stroeve? Niet dat het echt uitmaakt, want feit is wel dat het vooral ontzettend gezellig was tijdens de eerste editie van Zaterdagnachtkoorts. Daarom doen we het zaterdag 5 april gewoon weer dunnetjes over in Hedon! Bel de oppas maar vast weer op, sluit de babyfoon weer aan en zorg ervoor dat je goedpassende schoenen klaar staan. Ditmaal geen griepje, maar een ware epidemie!  

Aktie!

Wegens succes hebben we ook ditmaal weer de 6=4 aktie. Als je 5 april aan de kassa 6 kaarten koopt hoef je er dus maar 4 te betalen. Ook de garderobe en servicekosten zijn voor onze rekening. (De 6=4 aktie is helaas niet geldig als je kaarten koopt in de voorverkoop via de hedonsite of bij Plato / VVV te Zwolle. Minimum leeftijd 21 jaar

ZATERDAGNACHTKOORTS
Wanneer                     : Zaterdag 5 april
Open                          : 21:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : €10,00 / 21+

Artikel delen:

Reageer