Diverse onderhoudswerkzaamheden aan de weg

Diverse onderhoudswerkzaamheden aan de weg

Zwolle – De komende maanden wordt in Zwolle op diverse routes onderhoud gepleegd. Dit heeft gevolgen voor het verkeer. Een overzicht van het onderhoud dat deze maand plaatsvindt:

Rotonde Frankhuizerallee
Op 3 mei vinden in de ochtend asfalteringswerkzaamheden plaats. De weg is dan volledig afgesloten. Er geldt een omleidingsroute.

Onderhoud bruggen
Op 30 april wordt op een drietal bruggen onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Dit geeft verkeershinder.

Op de Spoolderbergbrug gelegen in de Spoolderbergweg wordt gewerkt tussen 9.00 en 15.30 uur. Verkeersregelaars zijn aanwezig om verkeer doorgang te bieden.

Om 20.30 uur wordt gestart aan de fietsbrug, Twistvlietbrug. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 22.30 uur.

Aansluitend wordt gewerkt op de Mastenbroekerbrug tussen 23.00 en 00.30 uur.

De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van de goten, doorspuiten van de waterafvoerleidingen en schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden.
Fietsers voor de Twistvlietbrug worden geadviseerd gebruik te maken van de Mastenbroeker, Frankhuisbrug of Voorsterbrug in de Hasselterweg.

Gedurende de afsluiting van de Mastenbroekerbrug worden fietsers geadviseerd gebruik te maken van de Twistvlietbrug en wordt gemotoriseerd verkeer verwezen naar Zwartewaterallee – Blaloweg om vervolgens de bebording van de advies omleidingsroute Voorsterbrug te volgen.

Van 29 april tot en met 20 mei is het scheeps- en recreatievaartverkeer gestremd op het Zwarte Water ter hoogte van de Holtenbroekerbrug en de Hofvlietbrug. Dit vanwege werkzaamheden aan deze beide bruggen. Er is dan geen brugbediening mogelijk. Het wegverkeer behoudt normaal doorgang.

Vanaf 23 april geldt op de Oude Meppelerweg eenrichtingsverkeer vanwege de aanleg van de in-/uitrit voor het Foodcourt. Deze eenrichtingsverkeersituatie duurt tot en met 10 mei 2019. Verkeer komend vanaf de Ceintuurbaan behoudt doorgang. Verkeer vanuit Hessenpoort – Berkum – Kranenburgweg wordt geadviseerd om te rijden via A28.
In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Oude Meppelerweg in beide rijrichtingen afgesloten gedurende 3 nachten van 1 tot en met 4 mei telkens tussen 19.00 en 06.00 uur.

Artikel delen: