Tekening: Sanna Jorritsma
Tekening: Sanna Jorritsma

Voorzomerfeest Nooterhof

Zwolle – Op zondagmiddag 12 mei, van 13.00-17.00 uur, organiseert de Milieuraad Zwolle in samenwerking met een groot aantal andere groene partners  weer het Voorzomerfeest Nooterhof. Onder andere met veel leuke groene doe-activiteiten voor jong en oud, verteltheater, en muziek. Deze keer is er veel aandacht voor het thema Klimaat en groen. Hoe helpt groen tegen natte voeten? Groen helpt enorm tegen (de gevolgen van) klimaatverandering. Tegelijk kunnen groene oplossingen ook bedreigde planten en dieren helpen.

Op allerlei manieren gaan bezoekers er zelf mee aan de slag via leuke creatieve , speelse en leerzame workshops bij een groot aantal kramen. Ook is er een speciale speurtocht kriskras door het park. De bijenstal is open. Er zijn ezels die het leuk vinden om te wandelen met kinderen. Maar je kunt ook gewoon lekker genieten van de sfeer, van de natuur en van een drankje op het terras. En van sfeervolle muziek door de band Om de Hoek, onder het motto: ‘Daar krijg je het pas echt lekker warm van’. Datum: zondag 12 mei 2019. Openingstijden: 13:00 tot 17:00 uur. Toegang gratis. Locatie: De Nooterhof, Goertjesweg , 8013 PA Zwolle.  Advies: kom op de fiets.

De Nooterhof gaat dit seizoen toch weer open! De Milieuraad Zwolle heeft op verzoek van de gemeente Zwolle het beheer op zich genomen. Het park wordt dit seizoen door vrijwilligers onderhouden en enkele dagen per week opengesteld, tot eind oktober 2019. Tevens worden er weer regelmatig groene activiteiten georganiseerd. Het Voorzomerfeest op 12 mei is tevens de eerste openingsdag van dit seizoen. Meer informatie: www.milieuraadzwolle.nl 

Artikel delen: