FC Zwolle in spanning voor topper tegen FC Volendam

Iedereen die de belangrijke wedstrijd om het kampioenschap FC Zwolle – FC Volendam van aankomende vrijdag wil bezoeken, wordt aangeraden niet te lang meer te wachten een toegangskaartje te kopen. De  lange zijde, de Oosttribune, is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten te koop voor de  Zuidtribune. Bij winst in deze eerste ‘finalewedstrijd’ zet FC Zwolle een zeer belangrijke stap naar het kampioensschap. 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. HaHa Ramon, de 2e helft van het Ned.elftal was idd beduidend anders. Tjonge wat werd er kinderlijk verdedigd in de 1e hellft. Mijn kopje kwam uit de rust zo je zult begrijpen.


  ⚠️ Meld

 2. ZWOLLE – FC Zwolle heeft de opties in de contracten van Bram van Polen en Derk Boerrigter gelicht.

  De buitenspelers blijven nog een seizoen in het Oosterenkstadion. Jordy Zuidam, Koen Garritsen en Jesper Hogedoorn kunnen een aanbieding van de club tegemoet zien. Trainer Jan Everse wil ook de van FC Twente gehuurde Marcel Kleizen graag behouden.

  De backs Dennis van der Wal, Erik Rotman en Mike Derlagen kunnen om zich heen kijken naar wat anders, net als Anco Jansen, Marcel de Bruijn en Romano Bijl. Met de amateurs Yassine Assa en Ivar van Harskamp en huurling Harmen Kuperus, die nu bij Heerenveen speelt, gaat de club vandaag nog om de tafel zitten.

  bron:de stentor.


  ⚠️ Meld

 3. Jij zou hem liever met oogkleppen zien Natascha? 😉

  Ik vind het wel logisch, we hebben met v/d Sluijs al een linksback voor komend seizoen onder contract staan (contract tot 2009). Het beleid van Everse is doorselecteren, dus de zwakkeren op een positie indien mogelijk vervangen voor een sterkere speler. Ondanks dat ik het fanatisme van Dennis waardeer denk ik wel dat we een sterkere speler op die positie kunnen gebruiken.


  ⚠️ Meld

Reageer