FC Zwolle Kids aanwezig bij Jupiler-topper

Aanstaande vrijdag zullen de leden van de kidsclub FC Zwolle prominent aanwezig zijn bij de thuiswedstrijd van hun FC Zwolle tegen Volendam.

In deze topper zullen de kids op de tribune zitten, maar dat is lang niet alles. Tijdens de opkomst van de spelers zullen de kinderen een erehaag vormen op het veld om zodoende de spelers een warm welkom te heten. De kids mogen voor deze gelegenheid de vlaggen lenen van de sfeergroep FC Tifosi. De spelers zullen hand in hand het veld op komen met elf kidsclubleden, de zogenaamde spelersesorte. De kids hebben hier al voor geoefend want ook bij de uitwedstrijden tegen NEC en Feyenoord waren er leden van de kidsclub van FC Zwolle. De scheidsrechter krijgt hulp van één van de jongste leden van de kidsclub die de bal naar de middenstip zal brengen. Een mooi moment denken wij voor een 4 jarige!

In de pauze zullen 3 leden van de kidsclub proberen de bal in het doel te schieten tijdens het spel, Jouw ballen. Hopelijk gaat de bal er in!

Uiteraard zullen de kids en hun ouder(s), begeleider(s) onze club hartstochtelijk aanmoedigen en hopen ‘we’ op 3 punten richting het kampioenschap! De afsluitende Kidsclubdag staat gepland voor woensdag 21 mei en lid worden kan nog steeds! Meer info op www.kidsclubfczwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer