Night Skate Zwolle gaat weer van start

Zwolle – Op vrijdag 10 mei gaat Night Skate Zwolle weer van start. Om 19.30 uur vertrekt een groot rijdend peloton vanaf Park de Wezenlanden, langs de Zwolse stadsgracht, via Brinkhoek en Berkum.

Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar vijf keer de Night skate Zwolle georganiseerd – eens per maand tot en met september. Als de wegen droog zijn, wordt er gestart en iedereen die redelijk goed kan skaten en 12 jaar of ouder is kan meedoen. Er wordt op rustige tempo op de openbare weg, onder begeleiding van verkeersregelaars en muziek gereden, zodat de weg altijd vrij is. De tocht duurt ongeveer 2 uur. De deelname is gratis, maar tijdens de pauze wordt met de pet rondgegaan.

Van Mossel Kia support Night Skate Zwolle. Op de eerste editie is de rustpauze in de showroom bij Kia in Zwolle, hier kunnen de deelnemers even bijkomen en wat eten en drinken om daarna de weg weer rollend te vervolgen. Bij alle edities rijdt er een gave Kia mee die dienst doet als bezemwagen.

Heb je ook zin om mee te rijden maar je kan je je skates niet meer vinden of zitten je skates niet meer zo lekker? Of wil je gewoon wel eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem! De sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht.

Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl

Artikel delen: