Feest bij 75-jarige Jeruzalemkerk

In het weekend van 28, 29 en 30 maart viert de Jeruzalemkerk (Molenweg, Assendorp) haar 75-jarig jubileum. Een prestatie waar de leden van de kerk trots op zijn en dat is reden voor een feest! Dit feest wat gevierd gaat worden is niet alleen voor leden van de kerk, maar ook voor andere inwoners van Zwolle want de kerk is immers ‘een plek voor iedereen’.

Op vrijdagavond zal er door de jongeren van Provider een maaltijd bereid en opgediend worden voor buren van de kerk. Dit zijn bewoners van de Molenhof en bewoners van omliggende straten. Vanaf 20.00 uur is er een echte SOOS avond waarbij jongeren van de Jeruzalemkerk en Oosterkerk een spannend en gezellige programma staat te wachten!

Op zaterdagochtend is er van 10.00 tot 12.00 uur een kinderochtend voor alle kinderen uit Zwolle. Hier zal een heus ‘meeleeftheater’ zijn, springkussen, knutselen, sminken en je kan heerlijke pannenkoeken eten. Entree is gratis en we hopen dat er veel kinderen met hun ouders deze ochtend willen bezoeken!

Op zaterdagmiddag is er een reunie voor oud-leden en leden van de Jeruzalemkerk. De reünie begint om 14.30 uur en wij hopen dat er veel mensen oude verhalen komen ophalen en bekende gezichten komen terugzien. Kent u nog iemand die lid is geweest van de Jeruzalemkerk? Geeft u dit bericht dan alstublieft door.

Zaterdagavond om 19.00 uur wordt er door leden van de kerk een musical opgevoerd. De naam van de opvoering is ‘tussen angst en zekerheid’. Ook deze musical is bestemd voor jong tot oud en voor iedereen die het leuk lijkt om deze musical bij te wonen (gratis entree). De spelers van de musical hopen na het harde werken van de afgelopen maanden dat er veel mensen in het publiek zitten. Zondagochtend is er om 9.30 uur een speciale jubileumkerkdienst die wordt voorgegaan door de predikanten; Ds. Iemke Epema en Ds. Henk Zeeman. Wilde u toch altijd al eens een kerkdienst bijwonen? Dan is dit een gezellige, mooie aangelegenheid.

De kerkdeuren staan open voor iedereen! Na afloop zal er gelegenheid zijn om koffie te drinken en om gezellig bij te praten met leden van de kerk of om eens kennis temaken. Kortom, noteer de activiteiten die u leuk lijkt nu alvast in uw agenda! Iedereen is welkom!

Artikel delen:

Reageer