Gemeenteraad Zwolle gaat fietsend kennismaken

De gemeenteraad fietst vrijdag 23 mei tijdens haar jaarlijkse ontmoetingsdag door Zwolle. Op deze manier wil de raad kennismaken met organisaties, instellingen en bedrijven. Het is de derde keer dat de gemeenteraad deze gezamenlijke activiteit onderneemt.

Iedereen die een bezoek van een aantal raadsleden op prijs stelt, kan zich aanmelden voor deze dag. Van zorginstelling tot voetbalclub en van winkeliersvereniging tot gezondheidscentrum, de meest uiteenlopende organisaties kunnen een bezoekje krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een vereniging die kennis wil maken met de raad, of een bedrijf dat wil laten zien hoe er gewerkt wordt aan een beter Zwolle. De Gemeenteraadsleden waarderen deze ontmoetingsdag enorm. In korte tijd maken zij op ontspannen wijze kennis met diverse organisaties in de stad. Reden om ook dit jaar weer een ontmoetingsdag te organiseren.

Aanmelden voor fietsend bezoek? Dat kan door voor vrijdag 25 april een e-mail te sturen naar raadsgriffie@zwolle.nl of door telefonisch contact op te nemen met de griffie op (038) 498 21 81. Aan de hand van de uitnodigingen wordt een programma opgesteld.

Artikel delen:

Reageer