Resto VanHarte sluit activiteiten in Zwolle groots af met buurtbarbecue

Zwolle – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte stopt met het organiseren van buurtdiners in Zwolle per 1 juni. Reden hiervoor is dat er onvoldoende lokale financiering is om de activiteiten in de stad voort te zetten. Daarom neemt het buurtrestaurant op vrijdag 31 mei groots afscheid van de buurt met een barbecue op het Assendorperplein, voor wijkcentrum De Enk op Enkstraat 67. Resto VanHarte wil buurtbewoners, vrijwilligers en relaties hiermee bedanken voor hun jarenlange steun. De barbecue is mede mogelijk gemaakt door ING met een donatie, Resto VanHarte ontvangt deze dankzij vele publieksstemmen. Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden en gezellig aan te schuiven.

Restomanager Joris de Boer:  “In de tijd dat Resto VanHarte actief is geweest in Zwolle is veel bereikt. Vele Zwollenaren, van jong tot oud hebben wij bij elkaar gebracht aan de eettafel, op evenementen en tijdens de buurtbarbecues. Vele vrijwilligers hebben bij Resto VanHarte een warme plek gevonden en een waardevolle bijdrage geleverd aan het succes van deze locatie. Resto VanHarte wil bij deze iedereen enorm bedanken voor hun inzet en samenwerking. Met deze buurtbarbecue willen we een bijzondere periode mooi afsluiten.”

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom bij de buurtbarbecue. Inloop is vanaf 17.30 uur. De barbecue start om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Graag reserveren via  www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)