Politieberichten Zwolle

Bij een bedrijf aan de Zeven Alleetjes werden op woensdagmiddag 26 maart drie laptops gestolen. Een nog onbekende man wist ongemerkt het pand binnen te komen en de laptops weg te nemen.

In een winkel aan de Wade werd op woensdagmiddag 26 maart een 52-jarige Zwollenaar aangehouden voor winkeldiefstal. De man had verschillende goederen ter waarde van € 22,- weggenomen zonder deze af te rekenen. De man werd ingesloten op het bureau.

Een 16-jarige bromfietser uit ’t Loo Oldebroek is op woensdagochtend 26 maart gewond geraakt op de Blaloweg. Een 18-jarige automobilist uit Lemmer wilde vanuit de Buitengasthuisstraat de Blaloweg oprijden en verleende geen voorrang aan de naderende bromfietser. De bromfietser werd met twee gebroken polsen en een hersenschudding per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een 47-jarige Zwollenaar werd op woensdagmiddag 26 maart aangehouden in een pand aan de Burgemeester Drijbersingel. De man verkeerde onder invloed van alcohol en zorgde voor overlast. De man werd ingesloten op het bureau. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik moet ook zeggen dat je vanuit de Buitengasthuisstraat pas op het allerlaatste moment ziet wat er over het fietspad aankomt.
    Lullig voor die bromfietser.


    Maak melding

Reageer