Meisje (14 ) aangerand op Mimosastraat

Getuigenoproep. Een 14-jarige inwoonster van Zwolle is op zaterdagmiddag 22 maart tussen 16.45 en 17.00 uur aangerand op de Mimosastraat. Halverwege de Oude Ambachtschool (achterzijde) en de flats werd zij door een onbekende man van haar fiets, de struiken ingetrokken.

Op dat moment liep er een vrouw voorbij die haar hond aan het uitlaten was. Omdat de hond begon te blaffen, werd de onbekende man afgeleid en zag het meisje kans om te ontsnappen. De politie wil graag in contact komen met de onbekende vrouw die haar hond aan het uitlaten was. De vrouw was circa 25 jaar. Ze had een grote, bruine hond bij zich. Het slachtoffer zag deze vrouw later met haar hond lopen op de Seringenstraat. De onbekende man, die het meisje aanviel, was tussen de 25 en 30 jaar oud en een blanke huidskleur. Hij was rond de 1.70 lang en had donkerblonde stekels. De man had een slecht gebit. Zijn ene voortand was afgebroken, de andere ontbrak volledig. De man droeg een zwarte, leren jas, een spijkerbroek met gaten en zwarte sportschoenen. Hij maakte een onverzorgde indruk. Getuigen of mensen die informatie over deze zaak kunnen melden worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. hond
  Als ik daar met mijn hond had gelopen en gemerkt had dat er wat loos was, dan had onze mechelaar iets kunnen doen ;D


  Maak melding

 2. geschreven door Arjan, op 27 maart 2008 om 20:22

  Als daar geen verdovende middelen bij betrokken zijn….

  Tja… :'(

  Of bedoel je dat in relatie tot je eigen reactie hier?


  Maak melding

 3. Nou een duidelijker signalement zoals bij deze kun je niet hebben volgens mij! Wel kwalijk dat de aanrandingen doorgaan en de man die door een lokagente in Berkum was gepakt dus slechts een van de klootzakken is. Op klaarlichte dag, midden in een woonwijk…schokkend :'(


  Maak melding

 4. Wel kwalijk dat de aanrandingen doorgaan en de man die door een lokagente in Berkum was gepakt dus slechts een van de klootzakken is.

  Die loopt natuurlijk ook al lang weer vrij rond, dat is toch al een paar maand geleden? Ze blijven hier nooit lang vast zitten.


  Maak melding

Reageer