Deltionstudenten streamen Drumbattle live op internet

Rechtstreekse uitzending op internet door inzet van Deltionstudenten. Het optreden van percussionist Jan Wolfkamp en zijn muzikale drumvriend Marcel van Cleef in “Onder Ons” in Dalfsen is op 28 maart vanaf 20.00 uur live te volgen via internet.

Het optreden is de derde in een reeks, waarin de percussionist Jan Wolfkamp zijn muzikale vrienden uitnodigt om mooie muziek te maken. Het beloofd een uniek drumspektakel te worden, waarbij het publiek helemaal rondom het podium kan lopen en kan genieten van dit slagwerkduo. Iedereen in de regio, die niet de kans ziet om dit optreden live mee te beleven, kan het bekijken via http://live.deltion.nl.

“Al een aantal keren hebben onze studenten de studio-opnames en liveoptreden van Jan Wolfkamp geregistreerd en gefaciliteerd. De vorige keer hebben we geoefend met streamen, nu moet het echt gaan gebeuren. Dit maakt het voor de studenten enorm werkelijk en daarom ook spannend. Een unieke prestatie op MBO-niveau. Op deze manier ervaren de studenten hoe het straks in de praktijk gaat. Een geweldige oefening en fantastisch voor een ieder die van muziek houdt en deze drumbattle wil volgen,” zegt Henk Mekkring, manager Projectbureau Deltion.

Artikel delen:

Reageer