Travers zoekt vrijwilligers voor activiteitensoos

Voor de activiteitensoos voor jongeren met een verstandelijke beperking en autisme in Jongerencentrum ReZet is Travers op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om deze doelgroep te begeleiden en activiteiten aan te bieden.

De soos in het jongerencentrum Zwolle-Zuid, is een activiteit op donderdagavond van 19.00 – 20.30 uur voor jongeren met een verstandelijke beperking, die in Zwolle wonen. Voor deze jongeren is het een belangrijke uitgaansactiviteit waar ze anderen kunnen ontmoeten en zich kunnen ontspannen met verschillende activiteiten. Elke week wordt er door de vrijwilligers een leuke activiteit georganiseerd, daarnaast kunnen bezoekers biljarten, computeren en of sjoelen.

De soos wordt momenteel begeleid door een groep enthousiaste en ervaren vrijwilligers en stagiairs van het SPW en SPH van Hogeschool Windesheim, maar ook studenten van andere opleidingen en andere geïnteresseerden zijn welkom! Studenten kunnen dit vrijwilligerswerk gebruiken voor hun opleiding en hiervoor punten krijgen (PO) voor hun opleiding.

Waar: Jongerencentrum ReZet in Zwolle-Zuid, Van der Heydenstraat 10. 

Wanneer: elke donderdag van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur.

INTERESSE?! Neem contact op met Ineke van Stekelenborg van TRAVERS, te bereiken via telefoonnummer (038) 421 60 50 of stuur een e-mail naar i.vstekelenborg@travers.nl.

Artikel delen:

Reageer