Nomineer jouw Conciërge van het Jaar

Nomineer jouw Conciërge van het Jaar

Zwolle – Op vrijdag juni 2019 wordt de winnaar van de vierde editie van de verkiezing ‘De Zwolse Conciërge van het Jaar’ bekendgemaakt. Met deze verkiezing laat D66 zien dat zij het onderwijsondersteunend personeel ziet als een belangrijke basis voor scholen.

“Kinderen en jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, stimulerende en schone omgeving. Conciërges zijn daarbij onmisbaar!” Deze week ontvangen de Zwolse basis- en voortgezet onderwijsscholen een bericht waarin iedereen (scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders) hun conciërge kunnen nomineren. De prijs van “Zwolse conciërge van het Jaar” zal door Michiel van Willigen, wethouder onderwijs worden uitgereikt.

Meld jouw favoriete conciërge aan
Conciërges kunnen tot 1 juni 2019 worden genomineerd. Opgeven kan door het sturen van een e-mail naar concierge@d66zwolle.nl. Uit alle inzendingen kiest de vakjury, met prominenten uit het PO en VO, een winnaar.
Een goed leerklimaat
Onderwijs is volgens D66 de basis voor ieder mens en voor een goede toekomst. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van onze kinderen hoort op onze steun te kunnen rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient de aandacht en de waardering. De partij zet zich daarom in voor onderwijs. Dat is in de afgelopen jaren zo geweest, dat is nu het geval en dit zal in de toekomst zo zijn.
D66 vraagt iedereen die dit ook belangrijk vindt te helpen om de verkiezing tot een groot succes te maken!

Artikel delen: