Riemersma nieuwe directeur van Hedon

Na het plotseling overlijden van Pascal Bouma is een vacature ontstaan in de directie van Hedon. Hedon heeft besloten om voorlopig voor een interne oplossing te kiezen. Per direct zal Anne Riemersma (parttime) als directeur actief zijn. De dagelijkse leiding van het poppodium wordt ingevuld door podiummanager Arjan Domhof, die ook de programmering van Hedon blijft verzorgen.

“Met deze oplossing kiezen we de komende tijd voor bekende gezichten. Hedon bruist volop en is met een aantrekkelijk programma regelmatig uitverkocht. Juist, nu de resultaten van Hedon weer beter zijn vinden we het belangrijk om die stijgende lijn vast te blijven houden. Het bieden van continuïteit in de dagelijkse leiding is daarvoor de beste garantie.” Aldus bestuurder Gideon Alewijnse.

Pascal Bouma overleed 15 februari 2008 op 37-jarige leeftijd. Hij was vanaf september 2007 directeur van Hedon. Voor deze betrekking was Bouma frontman van het Burgerweeshuis in Deventer. Bouma was aangesteld om Hedon weer op de culturele kaart van Zwolle te zetten. In korte tijd heeft hij samen met TRAVERS een aanzienlijke verbetering in gang gezet.

Riemersma is directeur bedrijfsvoering bij Stichting TRAVERS. Hedon wordt bestuurd door TRAVERS. Riemersma was daardoor al betrokken bij de financiële en bedrijfsmatige ondersteuning van Hedon. Arjan Domhof, neemt als podiummanager de dagelijkse leiding op zich. Hij was samen met Bouma al bezig met het neerzetten van een eigentijdse programmering. Deze programmering blijkt nu succesvol en draagt bij aan een sterk stijgend bezoekersaantal.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer