Kinderen lastig gevallen in de wijk Stadshagen

De laatste tijd zijn er bij de politie in Zwolle Noord twee aangiftes en twee meldingen binnengekomen van ouders welke aangeven dat hun kinderen in de wijk Stadshagen zonder enige aanleiding door oudere kinderen geslagen of geschopt zijn. Nu kan het zijn dat wat kleine pesterijtjes uit de hand zijn gelopen, maar dan nog kan dit natuurlijk niet getolereerd worden, zegt de politie.

De politie hoort daarbij vaak dat het voor de betreffende kinderen moeilijk is om dit tegen hun ouders, en laat staan tegen de politie te vertellen. Uit angst of omdat ze zich er toch een beetje voor schamen. “Als je dat vanuit de jonge kinderen bekijkt dan snap je dat ook. Echter, wij hebben die informatie wel nodig. Pas dan kunnen we er wat aan doen. Daarom zouden wij toch graag, hoe moeilijk het soms ook is, willen horen als het gebeurd. En wat er dan is gebeurd en wanneer. Dan kunnen wij proberen hier iets aan te doen.”

Laat het ons weten! 
Mocht u dus getuige zijn van een uit de hand gelopen pesterij of heeft u het vermoeden dat uw kind ook wel eens door oudere kinderen wordt lastig gevallen, laat het de politie weten via 0900-8844 (en vraag naar team Zwolle-Noord).

Artikel delen:
Reacties 8
 1. En over een x-aantal jaren zijn het pubers die zich vervelen, je kunt wel raden welke kant dit ook in Stadshagen opgaat. De tijd doet zijn
  werk wel.


  Maak melding

 2. @ Rudeboy 😀 Mooi dat je ook de hand in eigen boezem steekt 😉
  Vanavond jazeker 19.30 aan de poort.

  Sh*t Vooooolendam, slecht voetbal tot aan de hooooorizon 8)


  Maak melding

 3. Jij was nergens te bekenen he!

  Rudeboy 28 maart om 15:59
  Dick er vanavond bij???

  Voor en in de rust van de wedstijd nog in de kantine gezocht:
  Gistermorgen ook niet, maar toen had je een prima reden. Tijdens en na de wedstrijd ook hoorde ik gister tijdens WVF-1 van De Kickert 😀 😉


  Maak melding

 4. We hebben je zaterdag hard nodig want alleen onze kids konden (in combinatie) maar zorgen voor de enige treffer zaterdag: 1-2. Helicopterview in het nieuwe mooie stadion; niet verkeerd.


  Maak melding

Reageer