Eurovisie Songfestival-winnaar Duncan Laurence naar Hedon

Eurovisie Songfestival-winnaar Duncan Laurence naar Hedon

Zwolle – Op vrijdag 1 november geeft Duncan Laurence, de Nederlandse winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019 een optreden in Hedon.

Met zijn ballad Arcade was de zanger de grote favoriet bij de bookmakers en tevens de publiekslieveling van miljoenen kijkers. Duncan Laurence wist zich te plaatsen voor de finale en deze te winnen. De kaartverkoop voor de show in Hedon is zaterdag 18 mei om 10:00 uur via Plato in Zwolle en www.hedon-zwolle.nl gestart en is inmiddels na de winst volledig uitverkocht.

Duncan groeide op in een plaats waar weinig te doen was qua muziek. Daarom zocht hij het zelf op. Dagelijks kroop hij achter de piano en leerde hij liedjes, teksten en gedichten schrijven. De passie voor muziek werd steeds serieuzer waarnaar hij op de Rockacademie terecht kwam en zichzelf als artiest kon ontplooien. Sinds bekend werd dat Duncan Laurence de Nederlandse inzending zou worden voor deze editie van het Songfestival heeft de carrière van de vijfentwintigjarige artiest een geweldige impuls gekregen en is de zanger momenteel een van Nederlands bekendste artiesten.

(Dit artikel hebben we zaterdagnacht bijgewerkt nadat Duncan het Songfestival had gewonnen.)

Artikel delen: