Jongerenpunt helpt je aan de slag!

Speciaal voor werkzoekenden tot 27 jaar organiseert Jongerenpunt de Lure komende week activiteiten rond scholing en werk. Ben je op zoek naar een baan of een opleiding? Kom dan langs op Werkplein de Lure!

Iedereen weet dat het nog steeds moeilijk is een (passende) baan te vinden. Jongeren kunnen daarom komende week een steuntje in de rug krijgen. Op dinsdag 1 april zijn er verschillende werkgevers vanuit de Handel en Horeca aanwezig op Werkplein de Lure. Woensdag staat in het teken van de Zakelijke Dienstverlening, donderdag staan de branches Bouw en Techniek op de agenda. Werkgevers die graag met jou in contact komen!

De bijeenkomst vindt die dagen plaats van 13.30 tot 15.30 uur. Naast werkgevers zijn ook uitzendbureaus vertegenwoordigd. Het Jongerenpunt beschikt over diverse vacatures, maar helpt je ook aan informatie over scholingsmogelijkheden en over de combinatie werken en leren. Ook kun je je sollicitatiebrieven en CV laten checken en je aanmelden voor de workshop solliciteren.

Ben je niet in de gelegenheid één van de speciale bijeenkomsten te bezoeken? Ook op andere werkdagen kun je tussen 9.00 en 17.00 uur binnenlopen, met of zonder afspraak. Jongerenpunt de Lure is te vinden in het gebouw Werkplein de Lure, Hanzelaan 180, aan de achterkant van het NS-station. Meer informatie over het Jongerenpunt is te vinden op www.jongerenpuntdelure.nl. Of bel naar (038) 498 51 30.

 

Artikel delen:

Reageer