Automobilist gewond bij aanrijding op Marsweg

In Zwolle is zaterdag een automobilist gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. De man verleende op de kruising van de Geerenweg en de Marsweg geen voorrang aan een vrachtwagen met oplegger die vanaf de Ittersumallee kwam.

De auto kwam in de berm voor de brandweerkazerne tot stilstand. De brandweer heeft de bestuurder uit het autowrak bevrijd. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. Beide voertuigen, de verkeerslichten en ander straatmeubilair liepen flinke schade op.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Volgens mij hebben ze hier de VRI (Verkeersregelinstallatie) anders ingeregeld, ik rij daar elke dag, en er komen de laatste tijd regelmatig nog lui vlak voor je langs vliegen, misschien krijgt een bepaalde richting al groen, terwijl de andere nog geel of amper rood is.


  Maak melding

 2. Chris, volgens mij heb je helemaal gelijk, ik rij er ook elke dag met de vrachtwagen en kom zeg maar vanaf de ah richting gevangenis en heb het idee dat ze van links vaak door “rood” rijden de laatste tijd


  Maak melding

 3. verkeerslicht
  dat kan wel kloppen…
  ik heb de afgelopen 3 weken steeds verkeersregelaars bezig gezien terwijl de verkeerslicht werkten… ( Ittersumallee -Marsweg en oldeneelallee – marsweg )
  misschien iemand anders ook opgevallen…?

  P.S. ze hadden de rotzooi wel mogen opruimen van het fietspad 😉


  Maak melding

 4. Jups. Was mijn vriendin ook al opgevallen. Dat ze achteraf blij kon zijn, dat ze nog niet in de gaten had dat het al groen was….anders was ze wellicht ook zo aan de kant gezet.


  Maak melding

 5. verkeerslichten, brandweerkazerne
  het klopt inderdaad, kom er geregeld langs, komt van de kant ah nog geregeld auto’s en vrachtwagens door rood vermoedelijk, heb ik reeds groen.

  Sorry, niet alleen op dit kruispunt 😮 8)


  Maak melding

Reageer