Kinderen vieren 75-jarig jubileum Jeruzalemkerk

Dit weekend viert de Jeruzalemkerk (Molenweg, Assendorp) onder grote belangstelling haar 75-jarig jubileum. Dit feest wat gevierd wordt is niet alleen voor leden van de kerk, maar ook voor andere inwoners van Zwolle want de kerk is immers ‘een plek voor iedereen’.

Zaterdagochtend vond er een kinderochtend plaats voor alle kinderen uit Zwolle. Hier was een heus ‘meeleeftheater’, een springkussen, kinderen konden knutselen, schminken en je kon heerlijke pannenkoeken eten. Zaterdagmiddag is er een reunie voor oud-leden en leden van de Jeruzalemkerk. De reünie begint om 14.30 uur en de kerk hoopt dat er veel mensen oude verhalen komen ophalen en bekende gezichten komen terugzien.

Zaterdagavond om 19.00 uur wordt er door leden van de kerk een musical opgevoerd. De naam van de opvoering is ‘tussen angst en zekerheid’. Ook deze musical is bestemd voor jong tot oud en voor iedereen die het leuk lijkt om deze musical bij te wonen (gratis entree). De spelers van de musical hopen na het harde werken van de afgelopen maanden dat er veel mensen in het publiek zitten. Zondagochtend is er om 9.30 uur een speciale jubileumkerkdienst die wordt voorgegaan door de predikanten; Ds. Iemke Epema en Ds. Henk Zeeman. Wilde u toch altijd al eens een kerkdienst bijwonen? Dan is dit een gezellige, mooie aangelegenheid.

De kerkdeuren staan open voor iedereen! Na afloop zal er gelegenheid zijn om koffie te drinken en om gezellig bij te praten met leden van de kerk of om eens kennis te maken. Iedereen is welkom!

Artikel delen:

Reageer