FK Krasnodar nieuwe werkgever Younes Namli

FK Krasnodar nieuwe werkgever Younes Namli

Zwolle – Younes Namli heeft van PEC Zwolle de overstap gemaakt naar FK Krasnodar. De club uit Rusland, heeft de Deen woensdagmiddag gepresenteerd. Namli heeft voor 4 jaar getekend bij de huidige nummer 3 van de Premjer-Liga.

Namli (24), die in juli 2017 transfervrij overkwam van sc Heerenveen, ontwikkelde zich in de afgelopen seizoenen tot een dragende speler bij PEC Zwolle. Met zijn creativiteit, overzicht en techniek bracht de aanvaller veel moois en kwam hij in 72 officiële wedstrijden tot 11 doelpunten en 16 assists.

Technisch directeur Gerard Nijkamp reageert op het vertrek van Namli: ,,Vanaf het moment dat Younes hier twee jaar geleden transfervrij binnenkwam, heeft hij zich positief laten gelden. Als Younes aan de bal was op de helft van de tegenstander, wist je dat er iets stond te gebeuren. Hij heeft zich in Zwolle razendsnel doorontwikkeld en heeft daarmee nu deze transfer verdiend. Namens PEC Zwolle bedank ik Younes voor dat wat hij in het Zwolle-shirt heeft laten zien en wens ik hem veel succes toe bij FK Krasnodar.”

Younes Namli: ,,Allereerst ben ik PEC Zwolle dankbaar voor de afgelopen twee seizoenen. Ik heb er een hele fijne tijd gehad. Het plezier in het voetballen heb ik in Zwolle teruggevonden. De band met de aanhang heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Nu is het echter tijd om Zwolle vaarwel te zeggen en een nieuwe stap in mijn carrière te maken, waar ik enorm naar uitkijk. Ik wil iedereen bij PEC Zwolle, met de supporters voorop, bedanken en veel succes toewensen volgend seizoen.”

Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: